patiocyclamen
sun patio sfeerfoto

Lekker buiten - Sun*Patio

Patiocyclamen zijn bij uitstek geschikt voor in de border en op het terras. Zelfs na een lichte nachtvorst kun je er nog van genieten. De fraai gevormde paars-roze of witte bloemen zitten als vlinders hoog op de fijne stengels en lijken de plant vleugels te geven. Het is alsof de lente elk moment zijn intrede kan doen.

 

Cyclamen bloeien niet alleen het hele jaar door, ze zijn ook uiterst veelkleurig. Lieflijke pastels in het voorjaar, dieprood en prachtig paars voor zomer en herfst. Witte en rode cyclamen zorgen voor extra sfeer met de Kerst. Haal ze in huis voor de feestdagen!

 

Met een tikje nostalgie van toen in de meest trendy stijl van nu geven cyclamen je een gevoel van stijl en uitbundigheid. Of het nu een enkele dieppaarse cyclaam is in een mooie aardewerken pot, een groepje roze cyclamen in de border of een gezellige rieten mand met verschillende kleuren planten door elkaar – de cyclaam past in elke omgeving.

 

Laat je inspireren!

Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen Sun Patio Cyclamen